Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Cadaqués, CT. 17488
Spain

Festival Internacional de Fotografa de Cadaqués

 

Programa 2017

InSitu

Una trobada fotogràfica al cor del poble de Cadaqués.

Programa 2017

 

InCadaqués proposa una immersió en el món de les imatges i d'aquells que les creen. Durant tres dies, el poble es converteix en l'espai d'expressió de fotògrafs del món sencer. Els murs del poble són l'entorn de les seves obres. Tots els llocs emblemàtics del poble són la decoració natural d'una escenografia in situ. Les galeries d'art, els bars i els restaurants, els llocs culturals s'alien per acollir l'esdeveniment.

A més a més de l'aspecte local del festival, desitgem inscriure'l a l'era digital, InCadaqués es una trobada connectada. Pedagògica i artística alhora, InCadaqués convida dia rere dia a l'espectador a viure l'experiència fotogràfica, tant per als profans como per als iniciats. Una trobada íntima i festiva, on la proximitat amb els artistes convidats està a la base del dispositiu. Les paraules mestres: descobrir, retrobar, intercanviar, compartir.

InCadaqués proposa un nou format d'esdeveniment on la dinàmica de la creació s'uneix a l'adquisició. La col·lecció es converteix en una creació. Amb aquest esperit, diversos llocs de reunió possibiliten la trobada entre fotògrafs i col·leccionistes al voltant de portafolis, impressions, llibres i objectes originals. Es crearan obres en edicions limitades exclusivament per a InCadaqués 2017.

 

 

16. La Callas peinte.jpg

FOTOGRAFS

Els InCadaqués esdeveniments fotogràfics exhibeix una selecció de fotògrafs convidats per a la seva primera edició. Durant 3 dies, reunions, tallers i classes magistrals s'organitzen amb artistes en diversos llocs de la localitat.

Con-Otro-Rollo-Boda-Bosque-Encantado-salón-2.jpg

ESDEVENIMENTS

Els esdeveniments organitzats amb motiu de la lògia Festival al cor de la ciutat. Galeries, llocs efímers, restaurants, platges, cales conformen una escenografia in situ. Descobrir el treball dels fotògrafs convidats, sinó també a la ciutat i els seus voltants.

maxresdefault.jpg

WORKSHOPS

A l'aire lliure o en interiors, s'organitzen tallers per descobrir els misteris i les tècniques de la fotografia, per a adults i joves.