Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Cadaqués, CT. 17488
Spain

Festival Internacional de Fotografa de Cadaqués

 

IMG_8412.JPG

Infos

 

INFO

 

Situat al cor del parc natural de Cap de Creus, a Catalunya, el poble de Cadaqués està protegit per les muntanyes. Només una carretera sinuosa l'enllaça amb la resta del món. El poble viu de cara al mar, al ritme de les estacions. Es preserva la natura, les cales lluminoses estan resguardades tant per al bany com per a la contemplació, els paisatges són espectaculars.

Gràcies al seu aïllament, Cadaqués proposa, alhora, una imatge del paradís i una sensació de fi del món. Un espai propici per a la intimitat. El poble ofereix una temporalitat única, com un parèntesi dins la història. Associar InCadaqués i l'esperit de la fotografia a aquest lloc tan singular té molt de sentit.

Les avantatges culturals i recreatives d'un lloc així són parts integrants del festival. Port Lligat, la Casa Blaua, l'església de Santa Maria, les cales, els bars i restaurants, les galeries d'art participen a l'escenografia d'aquest esdeveniment hedonista i festiu.

InCadaqués o la fotografia com a forma de vida. La sensibilitat, la bellesa i la contemplació com a resistència.

 

COM ARRIBAR

Des de Figueres

- L'autobús de Cadaqués es troba a l'altra banda de la plaça de l'estació de tren (companyia d'autobusos Sarfa) 1 hora de camí http://www.sarbus.com

- Des de l'estació de tren Figueres Vilafant, agadar l'autobús a l'estació d'autobusos de Figueres i agafar l'autobús que va a Cadaqués (companyia d'autobusos Sarfa) http://www.sarbus.com

- Taxi 60 €

Des de Barcelona

- Estació del Nord: agafar l'autobús a Cadaqués (empresa d'autobusos Sarfa) 2 hores de carretera www.sarbus.com

- Estació de Sants, agafar el tren de la companyia ferroviària Renfe www.renfe.es, a Figueres i de Figueres agafar l'autobús a Cadaqués (companyia Sarfa).

- Estació de Sants, agafar el tren TGV a Figueres-Vilafant www.renfe.com estació de Figueres i agafar l'autobús a Cadaqués www.sarbus.com.

- En vaixell. Trobarà al llarg de tota la badia, una gran quantitat de boies d'amarratge per amarrar el seu vaixell. El cost de l'amarratge depèn dels dies es quedi i de lalongitud de l'embarcació, per a més informació contacti amb: Maritime Services Cadaqués. L'horari d'oficina és de 9.00 a 14.00, de dilluns a divendres. Tel +34 972.258.200 Correu / serveismaritims@cadaques.cat