Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Cadaqués, CT. 17488
Spain

Festival Internacional de Fotografa de Cadaqués

 

IMG_1376.JPG

Esdeveniments

InSight

EDEVENIMENTS

 

LUMIGRAPHE

Una càmera gegant creada per Valmont Achalme. Una càmera fosca de 2,40 m per 2,40 m. L'atracció central d'Incaquès, tant divertida com educativa, el Lumigraphe és el símbol del Festival.

Tots els dies de 10:00 a 18:00, situat a la platja principal de Cadaqués

 

 

EXPOSICIÓ EN LES CALLES

Les calles de Cadaqués ofereixen una mostra dels fotògrafs convidats. En les seves parets, cada foto que descobrim és una nova història.

Entrada lliure tots els dies

 

 

ENCUENTROS FOTOGRAFICOS

Es Organitzen rencontros amb els fotògrafs convidats en els cafès del poble. L'oportunitat de conèixer-los i descobrir la seva cartera.

Entrada lliure tots els dies de 20:00 a 22:00

 

 

SUBVERSIONS

Creació d'una exposició submarina on els nadadors més aventurers poden descobrir les obres submergides d'Ana Bloom.

Entrada lliure tots els dies

 

 

ENTREVISTES

Intrevistaremos als fotògrafs convidats a la Lumigraphe: la caixa negra del festival. Les imatges es mostren en directe a la web de inCadaqués. Els espectadors poden participar i fer preguntes en línia. Les seves veus són també el cor del Festival.

 

 
Ecran sur plage.png

PANTALLA

La fotografia també és bella projectada a la badia. Amb l'ajuda dels nostres Festivals associats, les imatges es mostraran en una pantalla a l'aire lliure, amb una improvisació de piano de Jonathan Crayford.

Diumenge 24 de setembre de 21:00 a 23:00

 

MASTERCLASSES

Fotògrafs i actors de la professió vénen a parlar sobre el seu treball en la intimitat de les Villas que li donen la benvinguda a l'ocasió. Els esdeveniments filmats seran transmitats per Internet.

 
 

CONCURS INSTAGRAM

Un concurs Instagram s'organitza al voltant del tema "Aquest obscè objecte de desitjat". El guanyador serà guanyat amb un premi otorgat pels fotògrafs convidats en la cerimònia de clausura.

#instagraminpricecadaques

 

 
MEETING POINT.png

PUNT DE TROBADA

Durant 3 dies, el punt de trobada de Incadaqués dóna la benvinguda als hostes i visitants del festival. Lloc de trobada i informació per a totes les activitats relacionades amb el Festival. L'àrea connectada a Internet ajuda als visitants a comunicar-se a les xarxes socials.

Entrada lliure tots els dies de 11:00 a 18:00

 

 

TALLERS

En diversos llocs del poble, s'organitzen tallers per descobrir els misteris i tècniques de la fotografia, per a adults i nens.

Descobriu el programa d'oficines 2017

 
 
D3.jpg

FESTA D'INAUGURACIÓ

Recepció a la Vila de Bev redecorat per a l'ocasió. Amb una sorpresa a les 22:30.

Dijous 21 de setembre a les 21:00